PREDSTAVNIK HUPIS-A SUDJELOVAO NA GODIŠNJOJ SKUPŠTINI EUROMAT-A U BERLINU

27.06.2017.

a godišnjoj skupštini EUROMAT-a, najvećeg saveza priređivača igara na sreću u Europskoj Uniji sa sjedištem u Bruxellesu, sudjelovao je i tajnik Hrvatske udruge priređivača igara na sreću Filip Jelavić. Filip Jelavić zastupao je na godišnjoj skupštini EUROMAT-a i HUPIS i UPZI sa pripadajućim glasovima u izboru novog Upravnog odbora saveza: predsjednika, dopredsjednika i rizničara. 

Filip Jelavić i Mirjana Aćimović
Na skupštini EUROMAT-a, ove godine organizirane od strane priređivača iz SR Njemačke, članovima su predstavljene financije saveza za prehodne godine te buduća razdoblja, a najveću pozornost i raspravu uzele su aktualne teme na području priređivanja igara na sreću kao što su "Brexit",  propisi o nepušenju, ograničeno vrijeme igranja, identifikacija igrača te propisi koji reguliraju pranje novca i financiranje terorizma.

Prilikom izbora novog Upravnog odbora saveza za predsjednika je izabran gospodin Jason Frost iz BACTA-e, a za dopredsjednika gospodin Uwe Christiansen iz VDAI-a. Za rizničara saveza ponovno je izabrana iz JAKTA-e, gospođa Mirjana Aćimović koju je HUPIS i službeno podržao u kandidaturi. Novoizabrani predsjednik istaknuo je kako namjerava sa suradnicima posjetiti svaku članicu EUROMAT-a tijekom mandata te kako članovi saveza uvijek mogu računati na potporu od strane EUROMAT-a. 

Novi Upravni odbor EUROMAT-a i bivši predsjednik

Ovim putem želimo sreću novom Upravnom odboru u predstojećem radu te iskazujemo nadu za još boljom suradnjom između HUPIS-a i EUROMAT-a pri zastupanju interesa priređivača igara na sreću.