Održana Izborna skupština Hrvatske udruge priređivača igara na sreću

22.03.2019.

U utorak, 12.04.2016. godine, u sklopu MSfG sajma, u hotelu Westin u Zagrebu, održana je Izborna skupština Hrvatske udruge priređivača igara na sreću. Na Skupštini su sudjelovali svi članovi udruge bez iznimke, a bili smo dodatno počašćeni prisutnošću gostiju, nečlanova, čiji dolazak uvijek pozdravljamo. Transparentnost rada i organizacije udruge od iznimne nam je važnosti pa ovim putem sve zainteresirani pozivamo da prisustvuju skupštinama kao gosti, nadamo se i budući članovi.

Na skupštini je glavni tajnik svim članovima te upravnom odboru predstavio financijsko izvješće udruge, osvrt na dosadašnji rad te buduće planove i misiju organizacije. Nakon istog, sukladno Zakonu, Statutu udruge i predviđenoj proceduri, članovi udruge izabrali su novi upravni odbor Hrvatske udruge priređivača igara na sreću. Napominjemo dodatno kako su svi članovi udruge beziznimno podržali prijedlog sastava novog upravnog odbora iznesenog od strane predsjednika udruge Andreja Sajka. Tako izabrani novi upravni odbor održao je javno zasjedanje s ciljem izbora novog predsjednika i dopredsjednika udruge. Novim predsjednikom udruge izabran je Zdenko Tomić dok je mjesto dopredsjednika pripalo, dosadašnjem predsjedniku udruge, Andreju Sajku. 

 

Ovim putem još jednom bismo se zahvalili svim članovima na odazivu  te naglasili važnost dolaska i sudjelovanja na ovakvim okupljanjima kako bismo što kvalitetnije ostvarili naše zajedničke ciljeve.